15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Grădinița „Anghel Saligny” din Fetești reprezintă România în proiectul „Micul om de știință” https://wp.me/p49Kdo-4sd
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Grădinița „Anghel Saligny” din Fetești reprezintă România în proiectul „Micul om de știință”

Marți,10 septembrie, Casa Municipală de Cultură din Fetești a găzduit lansarea Parteneriatului Comenius „Micul om de știință”.

Proiect - Scoala Gimnaziala Dimitrie Cantemir Fetesti 02Acest proiect, singurul din județul Ialomița aprobat în acest an școlar, reunește grădinițe din Bulgaria,  Lituania, România și Turcia. Reprezentanta României este Grădinița  „Anghel Saligny”, componentă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Fetești. Celelalte instituții partenere sunt: Rokiškio lopšelis-darželis „Varpelis”-Lituania, Обединено детско заведение „Чиполино”-Bulgaria și Germencik Yedieylül İlkokulu-Turcia.

Evenimentul a cuprins prezentarea proiectului și a instituțiilor partenere, iar doamna profesor înv. preprimar Mia Drăgoi, coordonatorul proiectului, a rezumat pentru asistență obiectivele acestuia. Toți partenerii doresc să îmbunătățească abilitățile lor în predarea științelor. Doresc să dobândească și să își perfecționeze competențe lingvistice și informatice.

Copiii din învățământul preprimar vor fi integrați în proiect în mod activ la grădinițele implicate. Proiectul va implica aproximativ 465 copii și 62 de pedagogi din 4 țări.

Cel puțin 96 de mobilități vor fi realizate în patru întâlniri de proiect. Produsul final va fi manualul „Micii oameni de știință”. Două întâlniri finale vor fi folosite pentru evaluarea și redactarea manualului.

La această întâlnire au participat aproximativ 100 de cadre didactice ale orașului Fetești.

Prof. Roze Mari Chirchin, director adj. Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Fetești.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!