comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Gigi Piticu”, Nina și „Pepe”, condamnați definitiv la închisoare pentru proxenetism

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/10/2014 | Lege si Ordine

Prin decizia penală nr. 1219 din 14.10.2014 Curtea de Apel Bucureşti -Secţia I Penală a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul Toma Gheorghe, zis „Gigi Piticul”, recidivist, la pedeapsa de 5 ani închisoare şi interzicerea, atât pe durata executării pedepsei, cât şi pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţiile elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Dispune confiscarea de la inculpatul Toma Gheorghe a sumei de 6.050 euro şi menţine măsurile asigurătorii instituite asupra bunurilor inculpatului Toma Gheorghe în cursul urmăririi penale.

Condamnă pe inculpata Stanciu Nina la pedeapsa de 3 ani închisoare şi interzicerea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi a dreptului de a implica o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism

Dispune confiscarea de la inculpata Stanciu Nina a sumei de 48.874 euro şi menţine măsurile asigurătorii instituite asupra bunurilor inculpatei Stanciu Nina în cursul urmăririi penale.

stanciu nina sotia gigi piticu

Condamnă pe inculpatul Toma Petre, zis „Pepe”, recidivist, la pedeapsa de 3 ani închisoare şi interzicerea, atât pe durata executării pedepsei, cât şi pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţiile elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Dispune confiscarea de la inculpatul Toma Petre a sumei de 8.250 euro şi menţine măsurile asigurătorii instituite asupra bunurilor inculpatului Toma Petre în cursul urmăririi penale.

Obligă inculpaţii Toma Gheorghe, Stanciu Nina şi Toma Petre la plata sumei de 10.500 de lei pentru fiecare dintre aceştia, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia la data de 08.08.2013.