comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gigi Petre este noul prefect al județului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2012 | Locale Ialomita

Gigi Petre, subprefectul județului Ialomița, va fi învestit, miercuri, 25 aprilie, în funcția publică de prefect.

Gigi Petre noul prefect IalomitaLa ceremonia de învestire vor participa ministrul administraţiei şi internelor, Gabriel Berca, secretarul de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului, Mihai Capră, primarii localităţilor, directorii serviciilor publice deconcentrate, precum şi reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor de la nivelul judeţului Ialomiţa.

Gigi Petre a fost subprefect în perioada 1996 – 2000, iar din 2000 și până în 2002 a fost director al Lactilrom Slobozia. Din 2002 și până în 2005 a fost director al Romagrochim Slobozia, pentru ca, din 2005 și până în 2008, să fie din nou subprefect. Din martie 2008 și până la finalul lunii aprilie 2009,  a fost, însă, inspector guvernamental. În şedinţa de Guvern din 28 aprilie 2009, Gigi Petre a fost numit din nou în această funcţie publică, fiind subprefect alături de Gheorghe Babagianu, pe vremea prefectului Alecsandru Știucă.  Dacă prefecții s-au tot schimbat de atunci, iar cel de-al doilea post de subprefect nu mai există, Gigi Petre a rămas subprefect până în prezent.

Miercuri, 25 aprilie, va fi învestit prefect, după ce Mădălin Teculescu a demisionat din funcție pentru a candida la Primăria municipiului Slobozia.

În funcţia de subprefect de Ialomiţa este numit, cu caracter temporar, Ionel Ghiorghişor.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️