comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Tinel și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/09/2020 | Politica

Deputatul Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, a demisionat astăzi, 30 septembrie, din funcția de lider al liberalilor ialomițeni, în urma analizelor făcute de PNL după alegerile locale, care au arătat un rezultat sub scorul partidului la nivel național.

Potrivit președintelui PNL, Ludovic Orban, președinții de filiale care au obținut rezultate slabe, sub 27%, și-au dat demisiile de onoare în cadrul Biroului Politic Național.

„Ialomița, Brăila, Hunedoara, Buzău, Timișoara, Satu Mare, Bacău. În aceste filiale am mandatat vicepreședinții regionali, împreună cu secretariatul general al partidului, să facă o consultare a organizațiilor, a primarilor, a filialelor locale, astfel încât să desemnăm în cel mai scurt timp conduceri interimare care să crească performanța partidului la alegerile parlamentare. (…) Unii au obținut rezultate în filiale foarte bune. Noi am luat decizia, care este firească. Normal, acolo unde iei 19, 18%, fără supărare… În PNL să știți că s-a produs în mod natural. Am avut discuții cu fiecare președinte și chiar nu am avut rezistență. Chiar la Bacău și-a dat demisia, chiar dacă acolo a obținut peste 27%, dar acolo a fost în Alianță. Dar există o răspundere. Noi încurajăm performanța, noi încurajăm rezultatele, noi încurajăm un leadership de valoare, un leadership de calitate, care să ducă la rezultate cu adevărat importante. Aceste schimbări sunt niște schimbări care urmăresc îmbunătățirea managementului partidului, o aplecare mai mare spre nevoile cetățenilor și reprezintă și o ocazie de promovare a unor oameni care până acum nu au fost puși în valoare”, a declarat Ludovic Orban.