comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Tinel: Deputatul infractor Marian Neacșu minte cu nerușinare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/04/2016 | Politica

Într-un comunicat de presă remis Agenției Agerpres, deputatul PSD și Secretarul General al acestui partid, infractorul Marian Neacșu, afirmă că eu nu aș fi votat Legea pentru modificarea art. 2 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor.

marian neacsu & tinel gheorghe
Marian Neacșu & Tinel Gheorghe

Chestorul infractor are memorie scurtă pentru că a reținut opoziția mea la un proiect de lege aflat pe agenda Camerei Deputaților la ședința de miercuri, 30 martie, dar încurcă marfa cu ambalajul și amestecă borcanele într-o încercare jalnică de a mă denigra public.

Afirmația mârșavă a condamnatului Marian Neacșu are legătură cu nominalizarea mea pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Ialomița și este o manieră tipică de comunicare pentru un cetățean obișnuit cu minciuna și demagogia pe baza cărora și-a clădit scurta carieră politică.

Pentru o corectă informare a publicului fac precizarea că am votat PENTRU modificarea OUG 111/2010 care plafona indemnizația mamelor aflate în concediu de creștere a copilului și am susținut fără rezerve această inițiativă a Guvernului.

Și pentru că am constatat grija deosebită a condamnatului pentru „politici sociale echilibrate și îndreptate spre cetățeni” îi aduc aminte câteva astfel de practici care au vizat strict cetățenii din familia sa:

Printr-o astfel de politică echilibrată și-a angajat fiica la cabinetul parlamentar producând un prejudiciu cetățenilor din alte familii de peste 16.000 de lei. A fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

Printr-o altă politică, și mai echilibrată, și-a angajat soția la Polul de Asigurări Împotriva Dezastrelor Naturale PAID, pe post de Director General fără ca doamna în chestiune, respectiv Nicoleta Neacșu Radu să îndeplinească o condiție minimală pentru acest post respectiv o vechime de 10 ani în asigurări. Leafa pentru această (poate) viitoare mămică sare binișor se pare, de 4000 de euro/lunar.

PAID funcționează ca monopol privat pe piața de asigurări obligatorii a locuințelor sub autoritatea și controlul ASF. Care ASF se află sub autoritatea Camerei Deputaților și, specific, a Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare al cărei vicepreședinte este. Pe cale de consecință, condamnatul trăiește și din leafa soției care provine din buzunarele celor mai săraci cetățeni obligați să-și asigure locuința. Curat grijă față de cetățeni!

În continuarea rezoluției infracționale care l-a transformat în infractor, deputatul Pinochio și-a trimis fiica de la Cabinetul Parlamentar fix la ASF, unde aceasta primește o leafă mult mai luminoasă ca efect al politicii sociale echilibrate a tăticului grijuliu.

Fac precizarea că am sperat și mai sper încă să am o confruntare de idei și proiecte cu reprezentanții partidelor care se vor înscrie în competiția electorală. Dar nu voi tolera nici un fel de atac politic bazat pe minciuni și manipulare de tipul celui promovat de liderul condamnat al PSD Ialomița.

Comunicat presă – Tinel Gheorghe