comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Tinel atrage atenția șefului ENEL Slobozia să nu intre în jocuri politice

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/04/2016 | Politica

Co-preşedintele PNL Ialomiţa, deputatul Gheorghe Tinel, îl suspectează pe Nicolae Grigore, şef Centru Enel Distribuţie Dobrogea SA Slobozia, de implicare în jocuri politice murdare şi de acordare de sprijin pe faţă a candidaţilor PSD Ialomiţa pentru alegerile locale din iunie 2016.

Deputatul Gheorghe Tinel a înaintat o solicitare societăţii în cauză în vederea emiterii avizelor pentru montarea bannerelor pe stâlpii de iluminat şi a virat în contul societăţii taxele aferente pentru autorizaţia respectivă. Deşi Nicolae Grigore a promis că imediat ce taxele vor fi efectuate se va elibera şi autorizaţia solicitată, nici până la această oră situaţia nu s-a rezolvat. Mai mult decât atât, şeful Centrului nu mai este de găsit.

Co-preşedintele Gheorghe Tinel atrage atenţia acestuia de a nu intra în jocurile politice mărunte pentru că o astfel de politică dăunează grav intereselor economice ale societăţii. Totodată, îşi rezervă dreptul de a informa conducerea centrală a Enel Distribuţie faţă de comportamentul şi atitudinea responsabilului de la Slobozia.