comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Catrinoiu, candidat PNL la Primăria municipiului Fetești: „Actualei administrații nu i-a păsat de cetățeni. Mie îmi pasă!”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2020 | Politica
Actualizat: 20 august 2020

Prezent la un eveniment politic susținut la Slobozia, alături de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, de europarlamentarul Rareș Bogdan, de Luminița Barcari, candidat la președinția Consiliului Județean, dar și de alți candidați liberali, Gheorghe Catrinoiu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Fetești, a declarat presei locale că decizia de a candida pentru un nou mandat a luat-o după ce a observat, alături de feteșteni, că în acești ani actuala administrație locală „le-a întors spatele” și „nu a realizat ce a promis”.

Gheorghe Catrinoiu
Gheorghe Catrinoiu

„Am decis să candidez pentru un nou mandat determinat fiind de faptele care s-au întâmplat în ultimii patru ani. Nu au fost continuate proiectele pe care le-am lăsat, administrația PSD întorcând spatele locuitorilor din municipiu. Practic, nu le-a păsat de ceea ce se întâmplă cu cetățenii în acești ani și nu au realizat ceea ce au promis. Mie îmi pasă și vreau să demonstrez că problemele cu care se confruntă locuitorii municipiului se pot rezolva.  Am depus luni, 17 august, dosarele de candidatură. Le mulțumesc, în numele meu și al echipei, celor peste 3.000 de locuitori ai Feteștiului care ne-au semnat pe listele de susținători”, a declarat Gheorghe Catrinoiu.

Gheorghe Catrinoiu, candidat la Primăria Fetești, și Luminița Barcari, candidat la președinția Consiliului Județean Ialomița, sunt feteșteni, iar de-a lungul timpului au ocupat funcții de conducere în diverse instituții.

Gheorghe Catrinoiu a fost primar timp de două mandate, în prezent fiind director general la Electrificare CFR SA, iar Luminița Barcari a fost inspector general școlar al IȘJ Ialomița și secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării.

Faptul că au fost nominalizați de PNL să candideze îi onorează, dar îi și responsabilizează, știut fiind faptul că atât în Fetești cât și la nivelul județului este nevoie de o schimbare în bine, de oportunități de dezvoltare, iar exemplele altor administrații din vestul țării, conduse de liberali, îi motivează în această direcție, de a găsi resurse în vederea implementării unor proiecte adaptate pentru zona noastră.