comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Catrinoiu a câştigat un nou mandat de primar al Feteștiului, iar PNL are majoritate în consiliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/06/2012 | Locale Ialomita

Rezultatele finale din cele 25 secţii de votare de pe raza municipiului Fetești indică o victorie netă a edilului în funcţie, Gheorghe Catrinoiu, care a obţinut 6.458 de voturi (45,59 %)  dintre voturile valabil exprimate.

Locul al doilea în clasamentul preferinţelor alegatorilor de la Feteşti este ocupat de către candidatul PSD, Grigori Cenușă, care a primit votul de încredere de la 3.306 alegători. O surpriză o constituie prezenţa în top a candidatului Gheorghe Soare care a reprezentat Partidul Poporului – Dan Diaconescu, și pentru care au optat 2.056 de alegători,  rezultat care îl plasează pe locul trei, surclasându-l astfel pe Loghin Cocu Marius de la PDL pe locul 4, cu 1.267 voturi valabil exprimate. Situația celorlalți 4 candidați  la fotoliul de primar al Feteștiului se prezintă astfel: 5. Chelbea Aurel (PC) – 646 voturi; 6. Petrovici Dan (PRM) – 262 voturi; 7. Gînțu Ion (UNPR) – 146 voturi; 8. Ștefan Nicolae (PAS) – 24 voturi.

Componența Consiliului Local a fost decisă de electoratul feteștean, astfel: 9 mandate de consilieri PNL, 6 mandate PSD, 3 mandate PP DD și 1 mandat PDL.

„Le mulțumesc feteştenilor care au ieşit la vot și, de asemenea, celor care m-au votat.  Îi  asigur de toată implicarea şi disponibilitatea mea şi pentru următorii 4 ani, deoarece eu sunt primarul tuturor feteştenilor”, aceasta este prima declarație a primarului reales de la Fetești, Gheorghe Catrinoiu.