Gala K1 Slobozia. A doua ediţie organizată de Clubul Satori

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Clubul Satori va organiza pe 4 și 5 noiembrie 2011 cea de-a doua ediție a Galei K1 Slobozia

gala k1 satori slobozia
Clubul Satori organizeaza a doua Gala K1 la Slobozia

[box color=orange]Sportivul Andrei Pădină, de 19 ani, din Slobozia, va lupta la categoria semiprofesioniști. Pe lângă sportivi de renume din țară, vor veni și invitați din străinătate care vor susține meciuri de MMA[/box]

Anul trecut, pe la mijlocul lunii octombrie, Slobozia devenea capitala kickboxing-ului, prin organizarea, în premieră, de către Clubul Sportiv Satori, a unei gale profesioniste de lupte pe reguli K1, în Sala Sporturilor de la Complexul Sportiv Municipal. Au fost prezenți atunci luptătorii Cătălin Moroşanu, Daniel Ghiţă, Sebastian Ciobanu, promotorul K1 şi Local Kombat, Eduard Irimia, Ciprian Sora, dar şi alte nume cunoscute din K1.
În gala profesionistă, Clubul Satori din Slobozia a avut doi tineri sportivi, respectiv pe Simion Sorin şi Ştefan Vrabie, iar la demonstrativ pe luptătorul Florin Badea. Chiar dacă evoluţia lor nu a fost poate pe măsura aşteptărilor publicului avid de lovituri, spectacolul în sine a rămas în mintea tuturor.

[box color=red]Clubul Satori va organiza și anul acesta, pe parcursul a două zile – 4 și 5 noiembrie-, cea de-a doua ediție a Galei K1, la care și-au anunțat participarea sportivi de renume din țară și străinătate. În plus, pe lângă luptele pe reguli K1, vor fi susținute meciuri de MMA (arte marțiale mixte) de către sportivi din Chișinău și Ucraina.[/box]
Organizatorii susțin că vor fi mult mai bine organizați față de prima ediție și promit un spectacol pe cinste.
Slobozia va fi reprezentantă, în prima zi, la categoria semiprofesioniști, de sportivul Pădină Andrei, de 19 ani, care va avea ca adversar un ieșean, iar a doua zi, la începători, cinci reprezentanți ai secției de kickbox de la Slobozia vor avea primele meciuri.
Instructorul secţiei de kickbox, Tănase Angheluş, susține că sportivul care va lupta la semiprofesioniști are o experiență în karate de trei ani, iar kickbox practică de aproape un an.
„Am făcut pregătire și aici, dar și la Clubul sportiv Respect Gym, la Alin Panaite. Este, după părerea mea, exact ce trebuie. A avut un meci la Băile Herculane, unde a câștigat, și unul la București, foarte greu, cu un adversar cu mai multă experiență, meci unde s-a comportat foarte bine, a luptat foarte bine, chiar dacă nu a câștigat. Va fi un meci echilibrat, având în vedere că sportivul din Iași este de aceeași greutate și sper să câștige sportivul meu, normal”.
Vineri, 4 noiembrie, spectacolul va începe în jurul orei 20.00, iar sâmbătă, când vor fi aproximativ 40 de meciuri între cluburi, evenimentul va începe în jurul orei 12.00.