pmp ialomita
pmp ialomita

Furturi la Fetești și Urziceni

Cercetați de poliţişti, după ce au sustras produse dintr-o societate comercială

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost sesizaţi ieri, 16 ianuarie a.c., de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată o tânără de 22 ani, din municipiul Urziceni, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras mai multe produse alimentare, intenționând să treacă pe lângă casa de marcat, fără să le achite.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Tot ieri, 16 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au fost sesizați, de asemenea, de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 14 ani, din municipiul Fetești, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras mai multe produse alimentare, intenționând să treacă pe lângă casa de marcat, fără să le achite.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate societăţilor prejudiciate.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secţiei Rurale Coşereni cercetează un tânăr de 19 ani pentru furt calificat. / Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au identificat principalul bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt dintr-o locuință din localitatea Reviga, în persoana unui tânăr de 19 ani.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În fapt, la data de 14 ianuarie a.c., poliţia a fost sesizată de către o femeie de 34 de ani, din comuna Reviga, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuință, în valoare de aproximativ 7.000 lei.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările reuşind identificarea în scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 19 de ani, din localitate.

Prejudiciul creat a fost recuperat parțial și restituit părţii vătămate.

Astăzi, 17 ianuarie a.c., persoana bănuită va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.