Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Furturi în Slobozia și Fetești https://wp.me/p49Kdo-8W7

Furturi în Slobozia și Fetești

Identificat de polițiști la scurt timp după ce a sustras bunuri dintr-o societate comercială

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au fost sesizaţi ieri, 22 februarie a.c., de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma sesizării, poliţiştii au reuşit identificarea în timp scurt a unei persoane, un bărbat de 34 de ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse alimentare, fără a achita contravaloarea acestora la casa de marcat.

Produsele sustrase au fost recuperate și predate reprezentanților societății păgubite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 Poliţiştii au identificat principalul bănuit în cazul unui furt dintr-o societate comercială

 Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au fost sesizaţi ieri, 22 februarie a.c., de angajata unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din incinta societății.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea la scurt timp a unui minor de 14 de ani, din aceeași localitate, bănuit că ar fi sustras din incinta societății în cauză două telefoane mobile, în valoare de aproximativ 2.000 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului. 

Cercetat de poliţişti după ce a sustras produse dintr-o locuință

Ieri, 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați de un bărbat de 37 ani, din comuna Ograda, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuință.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat principalul bănuit, un un bărbat de 30 de ani, din localitatea Valea Ciorii.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că persoana bănuită ar fi pătruns în locuința bărbatului de 37 de ani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri ce constau în aparatură electrică și electronică (televizoare, laptop-uri, sistem audio, aparate foto, casetofoane), dar și mai multe şi unelte de uz casnic, în valoare de 11.150 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii  de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite și recuperarea prejudiciului cauzat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA