comenzi la domiciliu cliseru.ro

Furt de produse agricole

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/08/2015 | Lege si Ordine

Doi jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Feteşti, în timp ce se deplasau de la domiciliu, respectiv municipiul Feteşti, spre locul de muncă, subunitatea Ţăndărei, au surprins trei persoane din comuna Platoneşti, sat Lăcusteni, în timp ce furau porumb.

Cele trei persoane au sustras o cantitate considerabilă de ştiuleţi de porumb de pe platforma agricolă aparţinând S.C. Danger S.R.L. Săveni.

Celor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare privind săvârşirea faptei susceptibile de a fi “furt”, acte ce au fost înaintate Poliţiei Ţăndărei pentru stabilirea vinovăţiei şi tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Bănuiţi de furt, identificaţi de poliţiştii ialomiţeni

Poliţiştii ialomiţeni cercetează trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei Rurale Coşereni au surprins în flagrant doi bărbaţi de 21 şi 49 de ani, din judeţul Prahova, respectiv Călăraşi, în timp ce sustrăgeau porumb ştiuleţi de pe o solă aflată în extravilanul comunei Coşereni.

Pentru a transporta produsele agricole, cei în cauză foloseau un autoturism, în care poliţiştii au depistat 12 saci în care se aflau aproximativ 320 kg porumb.

Cerealele au fost ridicate şi predate părţii vătămate, iar autoturismul folosit de persoanele bănuite la comiterea faptei a fost indisponibilizat la sediul Secţiei Rurale Coşereni în vederea continuării cercetărilor.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️