comenzi la domiciliu cliseru.ro

Furau grinzi pentru a adăposti porumbei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/08/2012 | Lege si Ordine

Sâmbătă 18 august a.c., în jurul orei 22.30, efective din cadrul Grupei de intervenţie Slobozia care executau misiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Slobozia, s-au sesizat despre faptul că din incinta unei grădiniţe aflată în construcţie, situată pe str. Aleea Parcului, patru  persoane încarcă grinzi de lemn într-o autoutilitară.

Jandarmii au procedat la somarea persoanelor în vederea stabilirii legalităţii activităţilor pe care acestea le desfăşurau.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 42 de ani, toţi cu domiciliul în Slobozia, au sustras 15 grinzi de lemn care  urmau să susţină acoperişul grădiniţei, pentru a le folosi la construirea unor adăposturi pentru porumbei.

De asemenea, aceştia au declarat că au fost lăsaţi să sustragă grinzile chiar de paznicul grădiniţei.

Jandarmii le-au întocmit persoanelor în cauză actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „furt calificat”, care vor fi înaintate în vederea continuării cercetărilor către Poliţia municipiului Slobozia.

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️