comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fura spalieri metalici de lângă vanele conductei de alimentare cu gaz metan din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/04/2012 | Lege si Ordine

Jandarmii au surprins, vineri, 27 aprilie, un bărbat din Cosâmbești, în timp ce sustrăgea şpalieri metalici de susţinere a conductei de gaz metan a municipiului Slobozia, fără a conştientiza faptul că din cauza neglijenţei putea provoca un accident de proporţii.

Jandarmii din cadrul grupei de intervenţie Slobozia s-au sesizat din oficiu atunci când au observat un bărbat care, cu ajutorul unui baros şi a unui fierăstrău tăia şpalieri metalici de lângă vanele conductei de alimentare cu gaz metan a municipiului Slobozia.

Jandarmii i-au solicitat bărbatului să le comunice natura activităţii pe care o desfăşura şi, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta se hotărâse să taie elementele metalice de susţinere a trei vane de control ale conductei de alimentare cu gaz metan, iar fierul rezultat să-l valorifice la un centru de colectare.

Bărbatului de 32 de ani, din comuna Cosâmbeşti, judeţul Ialomiţa, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de „furt calificat” şi „distrugere”, care vor fi înaintate în vederea continuării cercetărilor, către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.