comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fruntașii de la etapa națională a olimpiadelor școlare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/04/2013 | Locale Ialomita

Etapa națională a olimpiadei școlare pe diverse discipline a adus județului nostru medalii de aur, argint și bronz, mențiuni și premii speciale, cele mai bune rezultate fiind obținute la fizică.

Eleva Băcanu Elena Andreea (cls a VIII-a), de la Școala Gimnazială „Sf. Andrei” Slobozia, a obținut locul 2, premiul II și medalie de aur la disciplina fizică, profesorul coordonator fiind Andrei Albert.

Tot la fizică, alți patru elevi de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Slobozia au reușit să obțină rezultate foarte bune. Astfel, Tănase Mircea Adrian (cls. A XI-a) a obținut locul 5, mențiune MEN și medalie de argint (profesor coordonator Dragomir Eleonora), Gae Silviu Daniel (cls. a XI-a) a obținut medalie de argint (coordonator Bădele Nela), Niță Liviu Andrei (cls. a IX-a) a obținut medalie de bronz (coordonator Frâncu Paul), iar Păun Raul Mihai (cls. a VI-a) a obținut tot medalie de bronz (coodonator Bădele Nela).

La disciplina Chimie, județul nostru are un singur câștigător, Găzdaru Bianca Ioana (cls. a XII-a), de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia obținând mențiune specială (profesor coordonator Hancescu Melania).

La limbă, comunicare și literatura română, patru elevi din județ au obținut premii speciale: Petre Ramona (cls. a V-a), de la Școala nr. 3 Slobozia (coordonator Râncă Nicoleta), Belu Andreea (cls. a VI-a), Școala nr. 3 Slobozia (coordonator Petranici Diana), Petrache Cristina Roxana (cls. a VII-a), Școala gimnazială Dridu (coordonator Vișan Valentina) și Mureșan Sorina Simona (cls. a VIII-a), de la Școala gimnazială „I. Heliade Rădulescu” Urziceni (coordonator Lupea Florica).

La disciplina Geografie, Pintilie Aurelian Gabriel (cls. a X-a), de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” (coordonator Manea Cristian) a obținut mențiune specială, iar la Matematică, trei elevi au obținut două medalii de bronz și una de argint, respectiv medalii de bronz au fost câștigate de Drăjneanu Diana (cls a XII-a, Colegiul Național „Mihai Viteazul” Slobozia (coordonator Papacu Nicolae) și Dinu Sabina (cls. a VIII-a) Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia (coordonator Dinu Sorina), iar medalie de argint de către Stănescu Andrei Dan (cls. a VI-a) Școala Gimnazială „Sf. Andrei” Slobozia (coordonator Ioniță Gabriel).

De asemenea, la Agricultură, Badea Tania Gabriela (cls a XIII-a), de la Liceul Tehnologic Urziceni a obținut premiul III și premiul pentru cea mai bună lucrare scrisă (coordonator Voicu Vasilica), iar la Educație tehnologică au fost obținute un loc I și două mențiuni, de către Cîrlugea Ioana Daiana (cls a VI-a) Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia (coordonator Marin Floare) – locul I, Budu Dorin Ionuț (cls a V-a), Școala gimnazială „George Vâlsan” Amara (coordonator Stanciu Mariana) – mențiune și Neagu Adina Nicoleta Emilia (cls a VIII-a, Școala Gimnazială „George Vâlsan” Amara (coordonator Stanciu Mariana) – mențiune, iar la Istorie, Dinu Cristina (cls. a IX-a) de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Slobozia (coordonator Vitalie Buzu a obținut mențiune specială, la fel ca Măiță Manuela (cls. a X-a) de la același colegiu (coordonator Vlad Emilia). Nu în ultimul rând, un loc I a fost obținut de un elev de etnie rromă.