comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fostul procuror Hristescu, prins încălcând obligațiile impuse de arestul la domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/05/2014 | Lege si Ordine

În cursul zilei de joi, 22 mai, ofițerii Direcției de Investigații Criminale din I.G.P.R. și polițiști din cadrul I.P.J. Ialomița l-au depistat pe fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Hristescu Cristian, în municipiul București, într-o zonă care nu se afla pe traseul stabilit de polițiștii Biroului de Supraveghere Judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița.

Cristian-Hristescu

Față de persoana în cauză, Curtea de Apel București a dispus măsura arestului la domiciliu la data de 18.02.2014. Întrucât acesta a fost depistat încălcând obligațiile impuse, I.P.J. Ialomița urmează a informa magistratul competent, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

Reamintim că, odată cu intrarea în vigoare a noilor prevederi procesual penale, au fost operaţionalizate Birourile de Supraveghere Judiciară de la nivelul I.G.P.R., D.G.P.M.B. şi I.P.J.-uri, precum şi compartimente de supraveghere judiciară la nivelul poliţiilor municipale, altele decât cele reşedinţă de judeţ. Aproximativ 500 de poliţişti îşi desfăşoară, la nivel naţional, activitatea în cadrul structurilor de supraveghere judiciară.

Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Citiți și: Ialomița: Trimiși în judecată – procurorul Hristescu, arest la domiciliu, afaceristul Foamete, în libertate