15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Fostul primar al Sloboziei, Alexandru Stoica, desemnat candidat din partea Partidului Ialomițenilor https://wp.me/p49Kdo-eY9
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Fostul primar al Sloboziei, Alexandru Stoica, desemnat candidat din partea Partidului Ialomițenilor

Partidul Ialomițenilor, al cărui președinte este primarul comunei Bucu, Drăgușin Ion, a anunțat luni, 9 martie, faptul că, în urma procesului de selecție și a sondajului de opinie realizat în luna februarie a acestui an, l-au desemnat pe Stoica Alexandru drept candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Slobozia pentru alegerile locale ce se vor desfășura în luna iunie.

Alexandru Stoica
Alexandru Stoica

Alexandru Stoica a fost viceprimar o lungă perioadă, dar și primar al municipiului Slobozia. De asemenea, a fost președintele PSD Slobozia până de curând, când la alegerile pentru conducerea organizației a fost schimbat cu Ștefan Țintă.

După această lovitură primită, Alexandru Stoica s-a alăturat Partidului Ialomițenilor, care îl consideră cea mai bună alegere pentru a candida la Primăria Sloboziei.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!