comenzi la domiciliu cliseru.ro

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat pe raza Municipiilor Slobozia, Urziceni și comunei Bărbulești

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri după-amiază pe raza Municipiilor Slobozia, Urziceni și comunei Bărbulești, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare.

La data de 6 mai a.c., între orele 15:00 – 20:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale, în valoarea de 114.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 780 autovehicule și legitimate peste 1000 de persoane.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au depistat 4 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, care au prezentat adeverințe permanente, iar în urma verificărilor s-a constatat că aceștia nu figurează ca angajați ai societăților în cauză, existând suspiciuni că sunt completate cu date false.

În cauză s-au întocmit acte procedurale privind comiterea infracţiunilor de „fals în înscrisuri private” şi „uz de fals”.

O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: