15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Foame mare: Un bărbat din Slobozia a încercat să fure 8 suluri de salam! https://wp.me/p49Kdo-4LM
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Foame mare: Un bărbat din Slobozia a încercat să fure 8 suluri de salam!

salamMembrii grupei de intervenţie Slobozia din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ialomița, au fost sesizaţi joi 28 noiembrie, în jurul orei 12.30, de un agent de pază al unui centru comercial din Slobozia, despre faptul că un bărbat a încercat să plece din magazin fără să achite contravaloarea produselor achiziţionate.

Jandarmii s-au deplasat la sediul magazinului şi au identificat un bărbat care atunci când a trecut de porţile de siguranţă prevăzute cu senzori a activat alarma.

Procedând la controlul corporal şi al bagajelor au fost descoperite asupra sa bunuri care nu erau trecute pe bonul de casă.

Din verificări a reieşit faptul că bărbatul a luat de pe rafturi o sticlă de bere pe care a pus-o în coşul de cumpărături precum şi 8 suluri de salam uscat şi un pachet de cafea, pe care le-a introdus în geaca cu care era îmbrăcat. Acesta a trecut de casele de marcat unde a plătit berea, după care a încercat să părăsească magazinul pe porţile de siguranţă, astfel declanşând alarma.

Jandarmii i-au întocmit lui M.C. de 45 de ani din Slobozia, actele de constatare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de „furt calificat”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia Municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!