comenzi la domiciliu cliseru.ro

Flux mai mare de alegători pe ultima sută de metri. Secțiile de votare s-au închis.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/06/2012 | Locale Ialomita

Secțiile de votare din județul Ialomița s-au închis, iar procesul electoral s-a încheiat. Deși la Stelnica și Miloșești existau date că se înregistra un flux mai mare de cetățeni la secțiile de votare, președintele BEJ Ialomița a declarat că nu s-a admis votarea peste ora 21.00 decât pentru cei care se aflau deja în secția de votare.

Incidente electorale au mai fost înregistrate în după amiaza zilei de duminică, legate de urna mobilă, în sensul că au existat multe solicitări, iar două dintre persoanele înscrise pentru urna specială nu au recunoscut că au făcut o astfel de cerere și își contestă semnătura. Una dintre persoane s-a deplasat și a votat la o secție de votare, iar organele de poliție fac cercetări în acest sens. O altă persoană din Slobozia este cercetată după ce a fost depistată că își fotografiase buletinul de vot.

De asemenea, tot la Slobozia, BEJ a înaintat către Poliție o plângere din partea lui Petru Mădălin Teculescu privind răspândirea intenționată de informații false de către  jurnalista P.M., candidată pe listele Partidul Ecologist Român, poliția efectuând cercetări și în acest caz.