15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Flagrant – transport cu zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă. Ialomițean reținut. https://wp.me/p49Kdo-bx8
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Flagrant – transport cu zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă. Ialomițean reținut.

În urma unei acțiuni desfășurate de Poliția Română aseară, în judeţul Ilfov, polițiștii au depistat trei bărbați care transportau, cu un autotir, zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

imagini video:

La data de 26 ianuarie a.c., ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Română au desfășurat o operațiune de prindere în flagrant, în localitatea Afumați, judeţul Ilfov, la persoane fizice bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete de proveniență NON – UE.

Au fost depistați doi bărbați din județul Suceava, de 33, respectiv 49 de ani și un bărbat din județul Ialomița, de 32 de ani.

Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 250.000 de țigarete (12.500 de pachete) dintre care 5.000 de pachete cu timbru de acciză de Ucraina și 7.500 de pachete fără marcaje fiscale. De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea unui autotir, format din cap de tractor cu remorcă, utilizat la transportarea țigaretelor și a unui autoturism, prin instituirea măsurilor asiguratorii.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați astăzi,  27 ianuarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

La acțiune au participat inspectori vamali din cadrul Direcției Generale  a Vămilor, în baza Acordului de colaborare cu A.N.A.F.

POLIȚIA ROMÂNĂ

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!