comenzi la domiciliu cliseru.ro

Firma fiului șefului PDL Ialomița mai preia transportul de persoane pe alte două rute din județ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/08/2012 | Locale Ialomita

Celebrei deja firme Ciril Com din Ion Roată, care a aparținut șefului PDL Ialomița, Cazacu Marinică, iar în prezent fiului său, i-a fost aprobată atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public județean de persoane, prin curse regulate, pe două trasee din județul Ialomița, respectiv Slobozia – Munteni Buzău – Sărățeni și Slobozia – Căzănești – Cocora.
Tariful pentru un bilet de călătorie pe fiecate dintre cele două trasee a fost stabilit la 7 lei, beneficiind de tarife reduse sau de gratuitatea transportului categoriile de persoane stabilite de legislația în vigoare.
Tarifele pentru biletele de călătorie valabile pe distanțele intermediare și pentru abonamentele lunare vor fi stabilite de către Autoritatea Județeană de Transport Ialomița și operatorii de transport cu prilejul perfectării contractelor de delegare a gestiunii.
Cele două proiecte de hotărâre au fost aprobate, marți, 28 august, de majoritatea consilierilor județeni, cu excepția unei abțineri.
În cadrul aceleiași ședințe a Consiliului Județean s-a aprobat și eliberarea licenței de traseu operatorului de transport rutier societății TTT AUTO în vederea efectuării serviciului de transport public județean de persoane, prin curse regulate speciale, pe traseul Slobozia (varianta de legătură DN2A-Bd Chimiei, Clopotniță) – Gheorghe Lazăr și retur (Gh. Lazăr – str. Matei Basarab nr. 42) – Slobozia (Șos Amara nr. 1 bis), licență valabilă până la data de 15 iunie 2013.
Câțiva consilieri județeni au polemizat un timp pe marginea acestor proiecte de hotărâre, în principal legat de condițiile de transport oferite de unii operatori, condiții care, în opinia lor, lasă de dorit.