comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fiica lui Radu Paros, rănită grav într-un accident de circulație

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/06/2012 | Infotrafic

R.C., unul dintre copiii consilierului local Radu Paros, în vârstă de 16 ani, împreună cu un prieten de 20 de ani, au fost răniți grav, sâmbătă, 23 iunie, într-un accident rutier petrecut în județul Brăila.

Sâmbătă, 23 iunie, în jurul orei 16.30, M.G. (20 de ani), din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, la km 4+400 metri, în afara localităţii Albina, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de susţinere a reţelei electrice aparţinând căii de rulare a tramvaiului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului şi a pasagerei R.C. (16 ani), din municipiul Slobozia, ambii fiind transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri şi investigaţii medicale. S-a stabilit că, pe timpul deplasării, cei doi nu purtau centura de siguranţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.