comenzi la domiciliu cliseru.ro

Feteşti: Ziua Unirii | eveniment cultural – artistic

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/01/2012 | Locale Ialomita

Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, cu sprijinul Casei de Cultură, la inițiativa primarului, domnul Gheorghe Catrinoiu, au organizat marți 24 ianuarie, un eveniment cultural – artistic dedicat “Unirii Principatelor Romane”.

La împlinirea a 153 de ani de când Moldova s-a unit cu Tara Romănească, elevii de la Grupul Școlar de Industrie Alimentară, Școala nr. 3 „Dimitrie Cantemir” și Școala nr. 5, au încântat audienta cu scenete, poezii si cântece ce au avut ca temă “Mica Unire”.

Primarul municipiului Fetești, domnul Gheorghe Catrinoiu le-a urat tuturor feteștenilor și românilor un călduros”La mulți ani!” cu ocazia Unirii Principatelor Române de la 1859.

Edilul  a declarat „avem de parcurs un drum presărat cu greutăţi şi necazuri, însă  impreună trebuie să găsim drumul potrivit şi să alegem soluţia corectă”.

„Mesajul pe care vreau să îl adresez astăzi tuturor feteștenilor este unul de speranţă. Am încredere că împreună vom trece peste orice obstacol și vom reuși să realizăm tot ceea ce ne-am propus.”, a mai precizat primarul Gheorghe Catrinoiu.