comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Urmărit de poliție cu focuri de armă. „Șoferul” avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu poseda permis de conducere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2019 | Infotrafic

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Fetești, este cercetat penal de polițiști pentru conducerea unui autovehicul fără permis și cu o concentrație de 1,12 alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost urmărit în trafic, iar pentru prinderea lui polițiștii au folosit armamentul din dotare.

La data de 19 octombrie, în jurul orei 20:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Fetești.

În momentul în care polițiștii s-au apropiat de conducătorul auto cu intenția de a-l legitima, șoferul a demarat, fiind urmărit de polițiști pe o distanță de 2 kilometri și somat cu focuri de avertisment în plan vertical.

După ce a oprit autoturismul, tânărul a încercat să fugă pe câmp, polițiștii reușind să-l intercepteze și imobilizeze în cel mai scurt timp.

În urma testării cu aparatul Drager a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul intervenției.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA