comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Un tânăr care a încercat să mituiască un poliţist a fost prins în flagrant

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2013 | Lege si Ordine

Ieri, 12 februarie, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa, au prins în flagrant o persoană din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce încerca să mituiască pe un agent de poliţie, cu suma de 150 lei.

baniÎn fapt, la data de 04.01.2013, S.F.S, în vârstă de 21 de ani, a fost prins de către poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feteşti în timp ce sustrăgea componente de cale ferată, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal. Pentru a nu fi trimis în judecată, bărbatul i-a propus, ulterior, poliţistului care avea în lucru dosarul penal o sumă de bani, în schimbul nepromovării dosarului penal către Parchet. Agentul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Ialomiţa.

În urma denunţului, ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Ialomiţa, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au procedat la organizarea flagrantului.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a inculpatului S.F.S., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 255, alin. 1 din Codul penal, raportat la art. 7 alin. 2 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️