15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Fetești: Un nou consilier local a depus jurământul https://wp.me/p49Kdo-bzd
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Fetești: Un nou consilier local a depus jurământul

Schimbări în componența grupului consilierilor liberali din cadrul Consiliului local Fetești.

Ca urmare a demisiei lui Gabor Mugurel Gabriel din funcția de consilier, numit director executiv în cadrul aparatului de specialitate al primarului, în locul acestuia a fost validat Apostol Vasile, supleant pe listele PNL Ialomița.

În cadrul ședinței Consiliului Local de miercuri, 31 ianuarie, noul consilier a depus jurământul, mandatul acestuia fiind validat. Apostol Vasile va face parte din comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

PNL are șapte consilieri locali: Niță Sebastian George, Mitache Gheorghe, Vasile Mitu, Gheorghiu Alexandru, Sima Constantin Cătălin, Țențea Paul și Apostol Vasile.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!