comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Tarifele pentru colectarea deșeurilor menajere, modificate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2017 | Locale Ialomita

Tarifele practicate de SC Urban SA, operatorul de salubritate din Fetești, pentru activitățile desfășurate în municipiu, s-au majorat cu taxa de mediu, obligatorie de la 1 ianuarie. Diferența de preț va fi de 1,95 lei/persoană/lună.

Astfel, pentru colectarea și transportul gunoiului de la populație, tariful va fi de 6,63 lei/lună/ de persoană, fără TVA, iar de la agenții economici și instituții – 75,13 lei/mc fără TVA.

Pentru colectarea și transportul deșeurilor din construcții și demolări, deșeuri voluminoase de la populație, tariful va fi de 82,05 lei/m.c. fără TVA, iar pentru agenții economici și instituții – 93 lei/m.c. fără TVA. Pentru colectarea și transportul gunoiului stradal, tariful va fi de 66,17 m.c., fără TVA. Totodată, pentru desființarea depozitelor necontrolate de deșeuri pe baza comenzii autorității locale, tariful va fi de 66,17 lei m.c. fără TVA.

Taxa specială de mediu, de 80 lei/tonă, pentru depozitarea deșeurilor inerte și nepericuloase, se constituie venit pentru fondul de mediu și nu venit al prestatorului de servicii de salubritate.
În cadrul ședinței Consiliului local Fetești, desfășurată miercuri, 22 februarie, consilierii au aprobat, cu majoritate de voturi, proiectul de hotărâre.

Mai multe articole de la obiectiv.net: