Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Fetești: Percheziţii la persoane bănuite de furt de energie electrică https://wp.me/p49Kdo-6wx

Fetești: Percheziţii la persoane bănuite de furt de energie electrică

În această dimineață, 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Ialomiţa au efectuat 15 percheziții, pe raza municipiului Fetești, la persoane bănuite de furt de energie electrică şi de instalaţii de transport şi distribuţie a energiei electrice.

La data de 3 iunie, 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au efectuat  15 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Feteşti, județul Ialomița, la persoane bănuite de furt de energie electrică şi de instalaţii de transport şi distribuţie a energiei electrice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – mai a.c., persoanele în cauză, toate din municipiul Feteşti, ar fi săvârşit în mod repetat aceste infracţiuni pe raza localităţii.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Ialomiţa şi Constanţa.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor săvârşirii faptelor şi a recuperării prejudiciului cauzat.