comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Percheziții la persoane bănuite de furt

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/09/2015 | Lege si Ordine

14 persoane sunt cercetate de poliţişti sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor

Ieri, 29 septembrie, poliţiştii au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 25 şi 38 de ani, toţi din municipiul Feteşti, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

Cei în cauză, în perioada februarie – septembrie 2015, ar fi pătruns împreună cu alte şase persoane (bărbaţi cu vârstele cuprinse între 32 şi 48 de ani, toţi din municipiul Feteşti) în mai multe locuinţe situate pe raza localităţii, dar şi în incinta unor societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bunuri ce constau în produse fitosanitare, plase de gard metalice, aparatură electronică, dar şi mai multe păsări.

Bunurile au fost evaluate de părţile vătămate la aproximativ 90.000 lei.

Totodată, la locuinţa unuia dintre cei trei bărbaţi, poliţiştii au descoperit un pistol cu glonţ, pentru care bărbatul în cauză nu deţinea documente de provenienţă sau de autorizare.

* * *

Alte cinci persoane, minori cu vârste cuprinse între 11 şi 17 de ani, din comuna Cosâmbeşti şi municipiul Slobozia sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt calificat, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor.

În fapt, cei în cauză, în perioada iulie – septembrie 2015, ar fi pătruns într-o locuinţă, dar şi în incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Cosâmbeşti şi ar fi sustras bunuri ce constau în aparatură electrică, respectiv o sumă de bani.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciilor create.

IPJ Ialomița