comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Incendiu la o conductă de gaz

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2014 | Lege si Ordine

Un apel la 112 anunţa duminică, 17 august, în jurul orei 16.30, producerea unui incendiu la o conductă de distribuţie gaz din municipiul Feteşti.

Aceasta era fisurată iar persoane necunoscute au aruncat jarul de la un grătar în apropierea ei, fapt care a condus la aprinderea gazului metan care se scurgea prin fisură. Pericolul a fost înlăturat cu operativitate de echipajul de pompieri care s-a deplasat la faţa locului, paguba constând în arderea conductei de polipropilenă pe o porţiune de 50 de cm.


Rezerva de furaje a unui cetăţean din comuna Armăşeşti a fost cuprinsă de flăcări în data de 17.08.2014, în jurul orei 15.00, incendiul fiind provocat de nepotul proprietarului în vârstă de 5 ani, care s-a jucat cu o brichetă în apropierea plantelor furajere. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Secţia Urziceni, care au acţionat astfel şi pentru protejarea construcţiilor din gospodărie. În incendiu au ars cca. 5 tone de plante furajere.


O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a determinat în cursul nopţii trecute izbucnirea unui incendiu la locuinţa unui cetăţean din comuna Dridu. Alertarea pompierilor de la Secţia Urziceni a fost efectuată în jurul orei 23.30, aceştia acţionând pentru stingerea flăcărilor timp de o oră şi 30 de min. În incendiu au fost distruse acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 mp, interiorul a 3 încăperi, articole de îmbrăcăminte, diverse documente, precum şi cca. 500 kg de grâu dintr-o anexă gospodărească.

Comunicat de presă: ISU Ialomița