comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Expoziție de fotografie. Proiectul „Tinerii şi Mediul”, la a treia ediţie  

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/10/2016 | Locale Ialomita

Agenţia pentru Protecţia Mediului Ialomiţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Ialomiţa, a desfăşurat, pentru marcarea Zilei Mediului, care are loc în fiecare an la data de 5 iunie, ediţia a treia a Proiectului „Tinerii şi Mediul”.

Ca de fiecare dată, acest proiect a fost destinat tinerilor pasionaţi de fotografie, cu vârsta între 14 şi 35 ani, din judeţul Ialomiţa. La activităţile desfăşurate în acest an au participat peste 100 de persoane şi au avut loc pe toată perioada lunii iunie.

Ariile protejate vizate au fost: Aria Specială de Protecţie Avifaunistică Lacurile Fundata şi Amara din judeţul Ialomiţa, Parcul Natural Balta Mică a Brăilei din judeţul Brăila, Rezervaţia Biosferei Delta Dunării din judeţul Constanţa şi Mestecănişul de la Reci din judeţul Covasna.

În cadrul aceluiaşi proiect, luni, 3 octombrie 2016, s-a organizat la Feteşti o expoziţie de fotografie, pentru marcarea „Zilei Mondiale a Habitatului” şi „Zilei Mondiale a Animalelor” 2016. Fotografiile au fost realizate în ariile naturale protejate din judeţele Ialomiţa, Constanţa, Brăila şi Covasna.

Expoziţia a avut loc la Casa Municipală de Cultură  Galeriile Lumina din Feteşti, unde a participat un grup de copii ai Şcolii Gimnaziale Aurel Vlaicu, expoziţia rămânând deschisă vizitatorilor în următoarele două săptămâni, urmând ca, până la sfârşitul anului, să fie expusă în toate şcolile din judeţul nostru.