pmp ialomita
pmp ialomita

Fetești: Cercetați pentru furt calificat

Poliţiştii cercetează doi tineri de 19, respectiv 25 de ani pentru furt calificat.  Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri, 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat principalii bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt din incinta unei societăți comerciale din municipiul Fetești.

Unul dintre aceștia, tânărul de 19 ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

În fapt, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu o autoutilitară neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Totodată, în urma efectuării controlului habitaclului autovehiculului în cauză, polițiștii au identificat mai multe bunuri ce constau în aparatură electrică și piese auto, a căror proveniență nu a putut fi demonstrată de către persoana depistată.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, ocazie cu care au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase din incinta unei societăți comerciale la data de 06/07 octombrie a.c. și ar fi aparținut administratorului unei societăți comerciale din municipiul Fetești, un bărbat de 48 de ani, care a estimat că bunurile în cauză valorează aproximativ 10.000 lei.

Astfel, în urma extinderii cercetărilor, s-a reuşit identificarea în scurt timp a persoanelor bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 19, respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Fetești.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar ca măsură complementară, autovehiculul depistat a fost indisponibilizat.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.