comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Au vrut să fure țevile de irigații, dar au fost prinși de jandarmi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/02/2013 | Lege si Ordine

 Jandarmii grupei de intervenţie Feteşti au fost sesizaţi marţi, 19 februarie a.c., în jurul orei 11.00, despre faptul că două  persoane decopertează solul într-o zonă adiacentă conductelor magistrale de transport produse petroliere.

Membrii patrulei s-au deplasat la locul indicat şi au depistat doi bărbaţi de 25 şi 30 de ani din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, care au declarat că vroiau să sustragă mai multe ţevi ce alcătuiau o instalaţie pentru irigaţii.

În aceeaşi zi, dar în jurul orei 14.30, membrii aceleiaşi patrule au fost sesizaţi despre faptul că doi bărbaţi desfăşoară activităţi suspecte în altă zonă din apropierea conductelor magistrale de transport produse petroliere.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat şi au surprins doi bărbaţi, tot din comuna Borcea, județul Călărași, care, după ce decopertaseră solul pe o lungime de aproximativ 10 metri, încercau să sustragă ţevi de metal folosite la o instalaţie de irigat.

Componentele metalice au fost predate reprezentanţilor societăţilor păgubite.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii vinovăţiei, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi.