comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: au încercat să distrugă primul dig de apărare împotriva inundațiilor, în zona Buliga

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/04/2018 | Lege si Ordine

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Feteşti aduce la cunoștință cetățenilor că în noaptea de 1 spre 2 aprilie a.c., persoane neidentificate au încercat să distrugă primul dig de apărare împotriva inundațiilor, în zona Buliga.

Au fost descoperite 2 săpături prin care se scurgea un volum important de apă.

Echipele de intervenție au reușit să oprească cele două scurgeri și au securizat digul cu saci cu pământ pentru eliminarea pericolului de inundare a zonei cuprinsă între primul și al doilea dig de apărare, care este în vecinătatea locuințelor.

C.L.S.U. Fetești solicită cetăţenilor, în special celor care posedă gospodarii în zona inundabilă (de la G.S.P.D. si pana la Buliga), să ia atitudine ori de câte ori apar acte de distrugere sau de modificare a lucrărilor de întărire a digurilor și să anunţe aceste evenimente la Primăria Municipiului Feteşti la numărul de telefon 0243.364.410 sau Poliția Locală a Municipiului Fetești la numărul de intervenție 0733.449.900.
De asemenea, este strict interzis accesul persoanelor străine și al utilajelor, altele decât cele care participă la lucrările de consolidare, în zona de intărire a digului de apărare împotriva inundaţiilor.

Totodată, continuă și măsurile preventive de monitorizare a digului în zona GSPD – Buliga.

PREŞEDINTELE COMITETULUI LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ,
PRIMARUL MUNICIPIULUI FETEŞTI,
Sorin GAFIȚOI

foto arhiva