Fetești: Atenție! Se sistează alimentarea cu gaze naturale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în municipiul Feteşti, din judeţul Ialomiţa.

gaze aragaz

La solicitarea Societăţii Naţionale de Transport, Transgaz, care va efectua lucrări programate pe reţeaua de transport a gazelor naturale din municipiul Feteşti, miercuri, 3 septembrie, se va sista furnizarea gazelor în localitate, între orele 09:00 -21:00, atât pentru clienţii casnici cât şi pentru cei noncasnici.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să nu lase nesupravegheate aparatele de consum, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la 0243/928.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

Comunicat de presă: GDF SUEZ Energy România