comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/09/2019 | Lege si Ordine

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Fetești au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, asupra unei femei de 73 de ani. Ulterior, față de persoana în cauză magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 Conform verificărilor efectuate, în noaptea de 19/20 septembrie a.c., bărbatul de 37 de ani, din municipiul Fetești, împreună cu un minor de 12 ani, ar fi pătruns în locuința unei femei de 73 de ani, din Fetești, de unde ar fi sustras suma de 1300 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii au depistat întreaga sumă de bani într-o geacă ce aparține bărbatului de 37 de ani, prejudiciul fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost escortat și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.