comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: A furat gardul unei case și l-a vândut la fier vechi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/12/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Feteşti cercetează doi tineri sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primul dintre aceştia, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Feteşti, este bănuit că în perioada noiembrie – decembrie, ar fi sustras o porţiune a gardului împrejmuitor al unei locuinţe, pe care l-ar fi valorificat ulterior la un centru de achiziţii deşeuri feroase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

 La data de 4 decembrie, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopţii, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale situate pe raza localităţii şi ar fi sustras o sumă de bani.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită, un minor de 14 ani, din municipiul Feteşti, care a restituit prejudiciul cauzat.

Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit faptul că minorul este bănuit şi de comiterea altor zece furturi, pe care le-ar fi comis în perioada septembrie – decembrie a.c., în dauna unor societăţi comerciale.

În ambele cauze, cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița