15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia https://wp.me/p49Kdo-e28

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia „Sfântul Dumitru” din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu și părintele secretar Laurențiu Cioranu, s-a desfășurat festivitatea de premiere a elevilor și cadrelor didactice care au obținut rezultate deosebite la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Religie Ortodoxă. A devenit deja tradiţie această premiere la sfârșit de an școlar şi ne bucurăm că sunt elevi credincioşi, silitori şi harnici, care manifestă dragoste pentru învăţătura ortodoxă.

Premiile înmânate copiilor de către părintele protopop și asistentul social au constat în icoane, cărți de rugăciune și diplome de apreciere pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru perseverenţa elevilor, unii dintre ei obţinând rezultate bune la olimpiadă an de an.

Întâlnirea a continuat cu săvârșirea Sfintei Taine a Maslului de către preoții prezenți, alături de credincioși, cu ocazia organizării Cercului Pastoral al lunii iunie.

Părintele Viorel Păun a susținut referatul cu tema „Importanța relației dintre Școală și Biserică”, foarte apreciat de preoți și credincioși, mai ales că anul 2019 a fost închinat în Patriarhia Română ca „Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)” și „Anul comemorativ al Patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești”.

Toți credincioșii prezenți au primit binecuvântare prin ungerea cu untdelemn sfințit, mulțumind lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor și al trupurilor, pentru darurile Sale.

        A consemnat părintele Constantin Pătrașcu, Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia.
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!