Femeie din Fetești, dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

[box color=white]UPDATE 04.07:  Tânăra Pelin Tudorița, dispărută duminică, 30 iunie, a fost găsită, în după-amiaza zilei de joi, 4 iulie, înecată în apele Brațului Borcea, în zona Stelnica, la km 35. 

Cazul a fost preluat de Poliția Transporturi Navale.[/box]

 

În cursul zilei de ieri, 2 iulie, în jurul orei 20.00, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată cu privire faptul că PELIN TUDORIŢA, de 34 de ani, din municipiul Feteşti a dispărut de la domiciliu

PELIN TUDORIŢAPotrivit declaraţiilor membrilor familiei, femeia a plecat la serviciu în dimineaţa zilei de duminică, 30 iunie a.c. şi nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime 1,70 – 1,75 m, greutate 45 – 50 kg, constituţie astenică, păr vopsit şaten, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis.

SEMNE PARTICULARE: aluniţă pe faţă, în dreptul comisului din partea dreaptă, cicatrici intervenţii medicale – cezariană şi apendicită.

ÎMBRĂCĂMINTE: pantalon de culoare albastră, bluză de culoare roşie, geacă tip jeans de culoare albastră şi tenişi de culoare gri.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!