comenzi la domiciliu cliseru.ro

Femeie cu doi copii, depistată cu ședere ilegală în Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul  pentru Imigrări Ialomiţa au desfăşurat, la data de 02 martie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală, o femeie în vârsta de 27 ani, însoţită de doi copii minori, din Ucraina. Persoanele în cauză au intrat în ţară în baza unor vize de scurtă şedere în scop de vizită,  beneficiind astfel de un drept de şedere pentru 90 zile, iar la expirarea acestuia, nu au părăsit teritoriul ţării.

Având în vedere cele constatate, femeia a fost sancţionată contravenţional cu avertisment şi îndrumată să se prezinte cu minorii, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Ialomiţa, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere având calitatea de membri de familie ai unui cetăţean român.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Ialomiţa, din strada Al Odobescu nr. 7-9, la numărul de telefon 0243-207691, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro