comenzi la domiciliu cliseru.ro

FC Urziceni face spectacol cu Amara, liderul Recolta Gheorghe Doja se încurcă cu Iazu, Ciulnița profită de egalul Adâncatei cu Gheorghe Lazăr și urcă pe II!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/11/2018 | SPORT

FOTBAL, Liga a IV-a!  Sâmbătă, 24 noiembrie s-a consumat etapa a XIII-a a ligii a IV-a la fotbal. Într-o rundă cu 51 de goluri, FC Urziceni a reușit scorul etapei, trecând cu 12-0 de CS Amara. Chiar dacă a pierdut usturător, Amara a avut noroc prin faptul că și vecinii de clasament au pierdut punct sau puncte în această etapă. Unirea Grivița, aflată la 1 punct în fața Amarei, a cedat pe propriul teren în fața Viitorului Axintele cu scorul de 8-1, Recolta Gheorghe Lazăr a obținut un punct de aur cu Secunda Adâncata, dar insuficient pentru a lua avans în fața Amarei, Voința Maia a cedat în fața formației CSM Fetești pe propriul teren cu scorul de 3-1, feteștenii trecând peste formația din Maia în clasament, în timp ce Recolta Bărcănești a pierdut acasă, tot cu 3-1 cu Victoria Țăndărei.

Cea mai câștigată echipă în această etapă, a fost fără doar și poate, Bărăganul Ciulnița. A profitat de egalul liderului Recolta Gheorghe Doja, 3-3 pe propriul teren cu Spartacus Iazu și de egalul Secundei Adâncata 2-2 cu Recolta Gheorghe Lazăr și s-a instalat confortabil pe locul secund la un punct în spatele Recoltei Gheorghe Doja. Ciulnița putea să fie chiar lider după această etapă, asta în cazul în care Recolta Gheorghe Doja nu primea un ajutor considerabil din partea domnului central, în partida cu Spartacus Iazu. Jocul dintre Doja și Iazu a fost unul extrem de spectaculos. Iazu a condus cu 3-1, dar din păcate, în urma acelui 5-10% pe care unii arbitrii îl oferă gazdelor, au fost egalați.

Unirea Ion Roată rămâne în continuare cu 0 puncte în clasament. În această etapă a cedat la Slobozia, cu Abatorul, scor 0-7, iar liga a V-a primește formația din Ioan Roată cu brațele deschise, asta dacă nu cumva se întâmplă vreo minune. Este extrem de greu însă să se întâmple vreo minune, și cu siguranță din sezonul următor vom vedea formația din Roată în cel de-al cincilea eșalon fotbalistic.

Etapa următoare, sâmbătă 1 decembrie,  se vor disputa următoarele partide:

CS Amara – Bărăganul Ciulnița

Secunda Adâncata – Victoria Munteni Buzău

Unirea Ion Roată – Recolta Gheorghe Lazăr

Unirea Grivița – Abatorul Slobozia

Spartacus Iazu – Viitorul Axintele

CSM Fetești – Recolta Gheorghe Doja

Victoria Țăndărei – Voința Maia

FC Urziceni – Recolta Bărcănești