Faza zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În perioada 30.07 – 01.08.2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea va fi gazda fazei zonale a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, competiţie la care ia parte şi lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa.La această fază a concursului vor mai participa loturile reprezentative ale ISU Călăraşi, ISU Constanţa, ISU Giurgiu şi ISU Tulcea. Lotul ialomiţean este compus din 10 pompieri, conduşi şi antrenaţi de Mr. prof. Ion Florin.

Astfel, în data de 30 iulie, începând cu ora 18.00, se va desfăşura prima probă din concurs, “Scara de fereastră”, urmând ca joi, 31 iulie, începând cu ora 07.30, să aibă loc probele “Pista cu obstacole” şi “Ştafetă 4x100m”.

Ultima probă, “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” o să se desfăşoare în data de 01 august, începând cu ora 07.30. Concursul se va încheia în aceeaşi zi cu festivitatea de premiere.

De la această fază de concurs se vor califica la etapa finală primele 12 echipe clasate, în ordinea timpilor obţinuţi după desfăşurarea competiţiei la nivelul tuturor zonelor.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie – septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Mult succes lotului ialomiţean!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️