comenzi la domiciliu cliseru.ro

Făcăeni: Când unii se băteau, un martor la scandal a furat 4.700 lei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/05/2013 | Lege si Ordine

Miercuri, 8 mai, poliţia a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Făcăeni, cu privire la faptul că în timp ce se afla la un bar din localitate a fost agresat de către patru consăteni.

Pentru aplanarea stării conflictuale a intervenit o rudă a victimei, care în altercaţie a scăpat pe jos poşeta şi ajungând la domiciliu a constatat că i-a fost sustrasă suma 4.700 lei din aceasta.

Urmare a cercetărilor demarate cu operativitate de către poliţişti a fost începută urmărirea penală faţă de agresori, patru persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 38 de ani, din comuna Făcăeni pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Faţă de două dintre acestea a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Suspecţii au fost prezentaţi instanţei vineri, 10 mai a.c., cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Feteşti, martor la incident, care profitând de îmbulzeala creată a sustras suma de bani din poşeta căzută. Suspectul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.