15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Evacuare, salvare și intervenție la Liceul Teoretic ”Carol I” Fetești https://wp.me/p49Kdo-dSf
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Evacuare, salvare și intervenție la Liceul Teoretic ”Carol I” Fetești

Aceste operațiuni se vor desfășura în data de 23 mai a.c., în cadrul unei aplicații de cooperare cu forțe și mijloace în teren, pe care instituția noastră o va desfășura la unitatea de învățământ, cu sprijinul și colaborarea celorlalte structuri județene din managementul situațiilor de urgență.

Scenariul se va juca începând cu ora 10.00,  când, în urma unui cutremur de 7,8 grade pe scara Richter,  la Liceul Teoretic “Carol I” Fetești s-a produs un incendiu în laboratorul de chimie, cu extindere la acoperiș. Totodată, ca urmare a posibilității foarte mare de prăbușire a scărilor interioare, 5 persoane au rămas captive la etajul 2 al clădirii. Mai mult, în urma evacuării și efectuării prezenței elevilor, cadrele didactice constată că lipsesc 6 elevi, care, cel mai probabil, au rămas prinși sub dărâmături.

Cu ocazia acestui exercițiu, vom testa modul de acţiune al cadrelor ISU Ialomița mobilizate şi al personalului de pe locul de muncă și vom exersa pe amplasamentul acestui obiectiv eficacitatea planurilor, a manevrei de forțe, precum și cooperarea cu celelalte structuri implicate pe plan local în gestionarea situației și salvarea oamenilor.

Alături de personal și tehnică din comitetele județean și local pentru situații de urgență, celelalte structuri județene din M.A.I., Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomița, Inspectoratul de Stat în Construcții, Crucea Roșie, Unitatea Militară Borcea și Poliția Locală Fetești, vom derula toate operațiunile de  salvare necesare, conform exercițiului.

În ciuda disconfortului care se poate crea din cauza autospecialelor din trafic și forțelor de intervenție care vor fi angrenate în aplicație, asigurăm cetățenii, elevii și personalul unității de învățământ de necesitatea derulării acestor aplicații și apelăm, totodată, la cooperarea lor, cu recomandarea de a urma cu atenție indicațiile personalului de pe locul de muncă și ale forțelor de intervenție.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!