Eu știu cine sunt… dar voi?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Răspunsul acestei întrebări este amplu și constă într-o acțiune caritabilă destinată sprijinului moral și material oferit unuia dintre prietenii noștri, Alin, elev în clasa a XI –a C la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia.

El se definește astfel: „Fac parte din Asociația Supraviețuitorilor, a Temerarilor care știu să prețuiască viața și să lupte pentru a ieși învingători în lupta cu o boală ce nu-ți îngăduie să trăiești prea multe bucurii”.


Acestea sunt gândurile exprimate de Alin în calitate de coprezentator al spectacolului „Bucurii muzicale de la copii pentru copii” desfășurat miercuri, 30 octombrie 2013, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Municipiului Slobozia.

Serata muzicală a fost organizată din inițiativa voluntarilor de la Liceul de Arte „Ionel Perlea”, a directorului liceului profesor Cioboată Dumitru, a Protopopiatului Slobozia, cu binecuvântarea Presfințitului Vincențiu, Episcopul nostru, prin purtarea de grijă a părintelui protopop Drăghici Dumitru și Asociației „Din inimă pentru aproapele”.

Spectacolul a cuprins momente de mare bucurie spirituală prin interpretarea unor creații muzicale naționale și internaționale, prin implicarea emoțională a elevilor coordonați de profesorii de specialitate.

Să fii prezentator al unei activități culturale care-ți este dedicată consider că este una din marile bucurii ale vieții, deoarece Alin a câștigat în această seară peste 500 de prieteni, dintre care 150 sunt cei care i-au dăruit din prinosul sufletului și talentului artistic.

Muzică, versuri, aplauze, flori, animație, toate acestea sunt coordonatele ce au definit o frumoasă acțiune la care au venit invitați speciali de la Brașov, invitați deja consacrați muzicii.

„Dumnezeu ne dă inspirația, iar noi trebuie să știm să o folosim pentru cei în suferință”, a mărturisit cu emoție în glas interpreta cântecului „Strigăt”.

Aici, acum, cu noi Alin a devenit mai puternic, încrezător în izbândă și a simțit că uneori e suficient un zâmbet să poți trece peste neîmpliniri, deoarece „curajos este cel care vrea să-și trăiască viața”.

A consemnat profesor Stroe Ecaterina, voluntar Asociația „Din inimă pentru aproapele”
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️