15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Etapa finală a concursului „Școala din tinda Bisericii” https://wp.me/p49Kdo-dZS
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Etapa finală a concursului „Școala din tinda Bisericii”

Marți, 4 iunie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, s-a desfășurat în incinta Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”-  Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Ialomița, etapa finală a concursului din cadrul Proiectului Educațional „Școala din tinda Bisericii”.

Copiii iubitori de Hristos și iubitori de frumos și-au etalat cunoștințele de religie și au încântat asistența interpretând pricesne, cântări din cadrul Sfintei Liturghii și melodii populare.

Râvna lor a fost răsplătită cu premii generoase oferite de partenerii din proiect: Protopopiatele Slobozia, Fetești și Urziceni,  Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Ialomița și Parohia „Buna Vestire” Slobozia.

Tot o recompensă a fost recitalul oferit de către maestrul Nicolae Rotaru, o emblemă a cântecului ialomițean, și virtuosul instrumentist Gheorghe Tudoran.

Felicităm laureații și profesorii îndrumători: Școala Gimnazială „Sfântul Ierarh Nicolae” Bucu, îndrumător doamna profesor Daniela Matei; Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia, îndrumător părintele profesor Ionuț Dumitru; Școala Gimnazială nr. 7 „Aurel Vlaicu” Fetești, îndrumători doamna profesor Mihaela Paleacu și domnul profesor Claudiu Craiu; Școala Gimnazială Jilavele, îndrumător părintele profesor Popa Popescu Sorin Gabriel.

A consemnat părintele Dragoș Stanciu, inspector de religie.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!