„Emblema de Onoare” pentru un pompier ialomiţean

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa în anul 2007, plutonierul adjutant Cîşloiu C. Dumitru s-a remarcat de-a lungul timpului la intervenţiile la care a participat, obţinând calificative bune şi foarte bune în fiecare an.

cisloiu dumitruPentru participarea în data de 11.07.2013 la operaţiunile de salvare a doi muncitori surprinşi de prăbuşirea unui mal de pământ în municipiul Feteşti, precum şi pentru intervenţia în vederea scoaterii colegului său, sublocotenentul post-mortem Boitan Gabriel, de sub malul de pământ prăbuşit ca urmare a unei noi surpări, pompierului ialomiţean i se conferă “Emblema de Onoare a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă”.

Festivitatea va avea loc miercuri, începând cu ora 11.00, la sediul inspectoratului din str. Lacului nr. 23 din Slobozia, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai Autorităţilor Judeţene şi Locale.

Plutonierul adjutant Cîşloiu C. Dumitru are 44 de ani, este căsătorit şi este “Comandant de echipaj” în cadrul Gărzii de Intervenţie Feteşti.