comenzi la domiciliu cliseru.ro

După succesul de la Borcea, Unirea așteaptă meciul cu Rapid, pentru a detrona formația giuleșteană!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/11/2018 | SPORT

În acest weekend, s-a consumat cea de-a XII-a etapă a ligii a III-a la fotbal. În seria a II-a, Unirea a pierdut etapa precedentă poziția de lider, iar din acest punct nu mai are voie să piardă punct sau puncte, indiferent de adversarul pe care îl întâlnește.

Ialomițenii s-au deplasat sâmbătă, 10 noiembrie, la Borcea, pentru confruntarea cu Agricola din localitate. Conform calculelor hârtiei, partida părea una la îndemâna slobozenilor, și așa a și fost. Deși gazdele au început tare, reușind deschiderea de scor în minutul 25 prin Mihai Alecsandru, Unirea nu s-a pierdut cu firea și a adus formația din Borcea cu picioarele pe pământ. Cu 6 minute înainte de finalul primei părți, Vasile Bucă a marcat golul egalizator pentru formația ialomițeană.

Tot Bucă a înscris și cel de-al doilea gol pentru formația ialomițeană la doar 4 minute de la debutul celui de-al doilea mitan, aducând formația oaspete pentru prima dată în avantaj în meci. În minutul 60, Florinel Ibrian a marcat și el, ducând-o pe Unirea la un avantaj de două goluri. Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 72 de către Gabriel Teodorescu, jucător ce a punctat în urma unei faze de manual.

Timp de o zi, până duminică, atunci când a jucat Rapidul, Unirea a fost lider. Rapidul a dat piept duminică, într-un meci cu începere de la ora 14:00, pe propriul teren, cu formația CS Tunari. Cu presiune pe umeri, știind că dacă face pași greșiți va pierde primul loc, Rapidul a câștigat partida cu Tunariul, într-un meci, nu fără emoții.

Oaspeții au reușit deschiderea de scor încă din primul minut, atunci când fostul stelist Marius Bâtfoi a scăpat singur și nu a mai putut fi oprit. Rapidul a forțat, iar până la pauză a reușit să întoarcă rezultatul. În minutul 30, Goge a egalat, iar 8 minute mai târziu Jorza, aflat la prima sa reușită în campionat, a făcut 2-1. În partea a doua, Tunariul a forțat egalarea, iar în minutul 57 a și reușit acest lucru, Virgil Drăghia, portarul giuleștean, băgându-și singur mingea în poartă. Feroviarii nu s-au dat bătuți, iar în minutul 77, Marian Vlada a înscris golul prin care Rapid a reușit să își adjudece toate cele trei puncte în acest meci.

Rapidul se întoarce pe primul loc, dar simte în ceafă respirația caldă a Unirii Slobozia. Giuleștenii au doar un punct avantaj, iar etapa următoare se deplasează la Slobozia pentru un duel de foc!
Dacă vrea să își recupereze locul pierdut etapa precedentă, Unirea trebuie să învingă, și poate să facă acest lucru.

Iată programul complet al etapei cu numărul XIII!

Vineri, 16 noiembrie 2018:

  • Înainte Modelu – Agricola Borcea
  • SC Popești Leordeni – CS Medgidia
  • Delta Dobrogea Tulcea – CS Făurei
  • FCSB II – Sportul Chișcani

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018:

  • CS Tunari – ACSM Oltenița
  • Unirea Slobozia – Rapid București
  • Axiopolis Cernavodă – CS Afumați

Dan TRICĂ