15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > DSVSA Ialomița: Acțiuni specifice de control https://wp.me/p49Kdo-b2v
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

DSVSA Ialomița: Acțiuni specifice de control

În conformitate cu Nota de serviciu nr. 6898/27.10.2017 ce prevedea organizarea de controale oficiale pentru verificarea modului de respectare, de către operatorii din sectorul alimentar, a condiţiilor sanitare veterinare şi de siguranţa alimentelor referitoare la producerea, colectarea, procesarea, depozitarea şi comercializarea peştelui şi produselor din pescuit, în perioada 30.10 – 17.11.2017, consilierii din cadrul DSVSA Ialomița au verificat 2 unităţi tip supermarket, 2 centre colectare şi 6 magazine desfacere peşte.

În timpul controalelor au fost constatate deficienţe în ceea ce privește respectarea condiţiilor de igienă, întreținerea spațiilor și echipamentelor, ambalarea şi etichetarea peştelui şi produselor din peşte.

Urmare a deficienţelor menţionate anterior au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7000 lei, au fost confiscate 8,11 kg produse din peşte şi s-a dispus suspendarea temporară a activităţii unui magazin de desfacere peşte.

Comunicat de presă: DSVSA – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!